Opsang til udanskheden: Der er noget galt i Danmark


Opsang til udanskheden: Der er noget galt i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Qvistgaard, Lilliendalsvej 35, Mern
Billede
Debat. 

Opsang: Til alle jer danskere. Eller rettere sagt: Til jer, der har tabt både hjernen, sjælen og ånden - i jeres liderlige stræben efter alt, hvad der er udansk.

Er I blevet rablende sindssyge? Har I roterende fis i kasketten? Er I helt væk fra vinduet? Har I indtaget stimuli, der forårsager hallucinationer og psykedeliske billeder på hjernen og nethinden? For I er da både blevet døve, blinde, forblændede - og feje.

Især har jeg bemærket følgende grupper, der virkelig trænger til en mental renselse:

Vore kunstnere:

I har alle dage haft det eneste fag, som ikke er underlagt nogen som helst bånd. Og det har I været stolte af. Kunst kan ingen tæmme. Jeg har min kunstneriske frihed. Pennen er stærkere end sværdet. Kunsten er talerøret for de tavse. Med vore satiretegninger viser vi magthavernes svaghed etc. Det var jeres svar til kritikerne, når I gang på gang modigt overskred de grænser, som vi andre ikke måtte eller ikke formåede.

Nu, når I ikke længere tør arrangere en udstilling, der viser rædslerne af en bestemt fremmed religion. Nu, når I ikke længere tør udgive den bog, der fortæller sandheden om samme religion. Nu, når I ikke længere tør vise den film, der humoristisk laver gæk med herskerne fra den fremmede religion. Nu, hvor I til gengæld som altid laver sjov med alle mulige andre religioner end den unævnelige, ikke mindst vor egen..

Hvad vil I så svare os?

Vore præster:

Hvorfor har I valgt at blive ugudelige? Hvorfor har I valgt at hylde eller i bedste fald acceptere en fremmed gud, der hverken har juridisk, kirkelig eller folkelig opbakning her i landet?

Hvor er jeres/vores gud blevet af?

Vore ekstrem-feminister:

Hvorfor vælger I at fokusere på kvinder, der får et klap i røven i stedet for at fokusere på kvinder, der ofte får deres hoveder kappet af - fordi de er blevet voldtaget af mænd. Eller hvorfor fokuserer I ikke på kvinder, der selv her i landet er dømt til et liv i isolation grundet deres religion? Hvorfor er det så nemt for jer at udskamme få hvide mænd - men så svært for jer at udskamme de flere millioner ikke hvide mænd, der qua deres religion betragter kvinder som en lavstående race - og behandler dem herefter?

Hvor er jeres stemme henne for alle disse forfulgte kvinder?

Vore såkaldte humanister:

Hvorfor er I så vilde med at hjælpe lige præcis de "flygtninge", der slet ikke er flygtninge, fordi de er kommet hertil fra et andet EU-land? Og de har selv betalt deres rejse hertil, og kommer med mobiltelefon og penge på lommen. Og når de med jeres hjælp får familiesammenføring, vil bare én familie årligt koste skatteyderne op til en million. Hvorfor tænker I humanister aldrig over, at humanisme og penge sagtens kan harmonere? Ved eksempelvis at sige til vore politikere, at denne ene million kan redde flere hundrede mennesker i Afrika eller i nærområder i Mellemøsten?

Hvorfor ønsker I kun at redde dem, der kan redde sig selv?

Vore erhvervsfolk:

Hvorfor tier I om vort lands største problem, nemlig indvandringen? Er I bange for at miste omsætning, bange for at miste jeres lederjobs eller bange for at miste kunder?

Det eneste vi hører fra jer er at I mangler arbejdskraft (læs: arbejdskraft fra lige præcis det segment, der beviseligt er det sværeste at integrere her i landet). Hallo, vi har 400.000 danske arbejdsløse. Hvorfor vil I ikke have dem? Er de for dyre for jer? Og hvorfor vil I i øvrigt ikke have solid arbejdskraft fra Mexico eller andre dele af verden, hvor I ved, at disse mennesker accepterer vore danske værdier?

Hvorfor kæmper I kun for jeres indtjening - og ikke for jeres familier og for jeres land?

Vore lærere:

Hvorfor finder I jer i, at I lærere nu skal lære jeres elever at betragte omskæring af drenge som noget helt naturligt - endda fortalt i et eventyr, der ligesom skal få historien til at glide lettere ned hos dem? Hvorfor er I ikke gået på gaderne for at demonstrere mod denne åbenlyse religiøse indoktrinering af jeres egne elever?

Har I glemt, at I er ansat i danske skoler?

Opsang til udanskheden: Der er noget galt i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce