Omvendt problemstilling


Omvendt problemstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HUMLEHAVESKOLEN: Angående problemstillingen jødiske skoleelever i Humlehaveskolen på grund af en alt for stor mængde araberbørn, som Olav Nielsen, Finn fra Andebølle, Jørgen Flindt Pedersen og andre har kastet deres store kærlighed på, skønt børnene er født i Danmarks trygge rammer og aldrig har fået stjålet noget land, som de førnævnte herrer mener, palæstinenserne har. Historien viser noget andet!

Men giver det ikke pludselig den omvendte problemstilling, at fordi araberne er så børnerige, at de fylder en dansk skole, så kan israelernes børn pludselig ikke være der, altså her i vort "allesammens" go’e Danmark?

Er det så ikke på tide at udplacere de mange palæstinensere mv. enkeltvis ude på landet rundt om herhjemme? Dette ville uden tvivl gavne dem selv og integrere dem langt bedre, fremfor at de sidder og ser parabol-tv hjemmefra, selv om det nu er Danmarks land, de har valgt som "hjemme". Det er en skandale, at så mange, som har boet her i årevis, ikke kan tale dansk, ej heller engelsk. Og nej - jeg er hverken DF’er eller racist (jeres "yndlingsord"), men konservativ som min gode partiformand Lene.

Omvendt problemstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce