Omskæring. Ingen skal udsættes for lemlæstelse


Omskæring. Ingen skal udsættes for lemlæstelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Replik: Forleden skrev Stig Grenov (Kristendemokraternes formand) i avisen Danmark om Øzlem Cekics bog, der forsøger at forklare omskæring af små drenge som noget naturligt for at afbøde de problemer, det giver. Der er ingen tvivl om at omskårne drenge får større eller mindre problemer i deres liv pga. omskæringen. Men løsningen på de problemer er ikke at acceptere eller retfærdiggøre omskæring. Den langsigtede løsning er, at ingen omskæres. Det er en holdning som foreningen Intact Denmark kæmper for. En kamp, som Grenov på mærkelig vis kan få til at være "holdningstyranni og indoktrinering" De stakkels nyfødte spædbørn, der i sagens natur ikke selv kan have en holdning - de er udsat for tyrani af værste skuffe !

Indoktrinering er det, der er sket over en periode på mere end 3.000 år, hvorved omskæring for nogle er blevet naturligt - det er IKKE naturligt ! I vores samfund i dag er det naturligt (eller burde være) at værne om andre mennesker, herunder især små børn og andre "svage". Og det er ikke indoktrinering !

Grenov slutter med at konstatere, at Intact Denmark afslører uvidenhed om kultur og religion og i stedet holder sig til "udvalgte lægefakta" Tak skal du have - hvor er de slemme. Tænk at henholde sig til fakta frem for religiøse og "kulturelle" skikke.

Det er underligt, ja dobbeltmoralsk, af vores politikere, at de har forbudt forældre at slå såvel deres store som små børn (godt for det), men de samme forældre må godt lemlæste deres nyfødte forsvarsløse drengebørn for resten af livet !

Vi kan godt have respekt for både religiøse og kulturelle vaner, men på samme måde som vi tager afstand fra dem, når de skaber eller opfordrer til noget, der kan skade vores verdslige danske samfund, så skal vi også tage afstand fra dem, når de påfører andre mennesker skade, og forældre ejer ikke deres børn - uanset religion eller kultur.

Omskæring. Ingen skal udsættes for lemlæstelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce