Også en fremtid for Strandvænget


Også en fremtid for Strandvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handicappede

Fyens Stiftstidende bragte den 12. marts en artikel med overskriften "Aldrig mere Strandvænget". Indholdet er historien om, at Det Centrale Handicapråd nu vil nedsætte en tænketank, der skal formulere en ny vision for indsatsen for handicappede her i landet. Det er en rigtig god idé. Der trænger til en saltvandsindsprøjtning i dansk handicappolitik.

Det er derimod uforståeligt, at sekretariatschef Mogens Wiederholt og avisen er nødt til at træde på andre for at formidle deres nye budskab. Der står: "Organisationen mener, at selv om historierne rystede befolkningen, da de kom frem, så er de stort set gået i glemmebogen, uden at der er kommet andet ud af det end mere kontrol." Det er virkelig en generalisering, som kun kan hvile på manglende kendskab til forholdene på Strandvænget i dag.

Det var rigtig grimme ting, der blev vist fra Strandvænget i TV 2 i februar 2007. Der er siden arbejdet hårdt for at sikre ikke bare mod en gentagelse, men at skabe virkelige pædagogiske fremskridt på Strandvænget. Væsentlige resultater er nået og andre på vej.

I de to år har en ny, konstitueret ledelse sammen med medarbejderne knoklet med at skabe en ny pædagogisk platform. Der arbejdes med en organisatorisk opdeling i 4 nye tilbud fra næste år, og der er en plan for en gennemgribende bygningsfornyelse i politisk proces. Det er ikke altid en nem og smertefri opgave at forny et ældre socialt tilbud, men den bliver løftet af dem, der har ansvaret.

Det ville være ønskeligt, hvis de, der i øvrigt vil de handicappede det så godt, også satte sig ind i tingene, før de udtalte sig. Så havde de muligheden for at bakke en positiv udvikling op.

Også en fremtid for Strandvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce