Nye muligheder


Nye muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SAMARBEJDE: Den 17. august fremgår det af nyhederne, at Naser Khader efter vælgernes opfattelse er det bedste bud på en partileder. Han er mere populær end både Marianne Jelved samt Margrethe Vestager, og det kan vel ikke komme bag på nogen, måske lige bortset fra Jelved og Vestager selv.

"Det Radikale Venstre skal være parat til at acceptere skattestoppet, 24-års reglen og den nuværende skolepolitik for at få indflydelse efter næste valg".

Nogenlunde disse meldinger kom det radikale folketingsmedlem Naser Khader med for nylig. Partiet skal undlade at stille ultimative krav i en valgkamp, sagde han endvidere.

Jeg er af den opfattelse, at alle vi ude i landet er helt enige med vore folkevalgte om, at et evt. kommende samarbejde har en altafgørende forudsætning, nemlig at De Radikales leder Marianne Jelveds holdninger bliver udskiftet med politiske budskaber som Naser Khader har været fremme med. Hvis Nasers klare holdninger står til troende efter det kommende valg, er der nye samarbejdsmuligheder, men så absolut heller ikke før.

Nye muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce