Nye jagerfly larmer. Sig sandheden om støjen


Nye jagerfly larmer. Sig sandheden om støjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Jagerfly: Støj kan være livsfarligt - ingen tvivl om det! Hvor generende og farlig støjen fra F 35 er, får vi forhåbentlig sandheden om, inden det er for sent. Samme håb må gælde omkring placeringen af hangarene og maskinernes opvarmningsarealer.

Alligevel skulle vi, der ofte, næsten dagligt, er opmærksom på F -16 jagernes støj, og frygter støjen fra de kommende F- 35-jagere, prøve at skrue lidt ned for frygten - både for støjen og for brugsværdien af de ejendomme, der rammes. De værst ramte ejendomme, må man tro på, får en ordentlig dispensation. Måske bliver man ikke millionærer på ekspropriation. Man får bestemt heller ikke betalt de mange år og den stærke tilknytning, man sikkert føler til ejendommene og omgivelserne. Måske får man dog en lettelse i den tilværelse, man vil få som ældre.

Hvor vi bor, er det til tider ikke muligt, trods meget høj stemmeføring, at kommunikere med en anden person, når til tider op til 2 x 2 F-16-jagere passerer.

Det er hammerirriterende, men tidsrummet er heldigvis minutter kort. Måske vil overflyvning med F-35 være noget værre, men fortsat kort - eller kortere?

Det er uanstændigt, at de nærmeste beboere omkring Skrydstrup ikke er underrettet, før forberedelserne til modtagelsen af F-35 er i gang. Ingen tvivl derom.

Imidlertid er det uomtvisteligt, at helt korrekte oplysninger om de virkelige, praktiske støjforhold, nu må blive ordentlig redegjort for, så såvel befolkning, som myndigheder kan træffe korrekte og helt åbne beslutninger, og at enten en flytning fra Skrydstrup, herunder eventuelt maskinerne, eller en ordentlig kompensation finder sted.

 

Nye jagerfly larmer. Sig sandheden om støjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce