Ny Alliance lever videre


Ny Alliance lever videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POLITIK

af JØRGEN MATHIESEN

medlem af Ny Alliance, Kildevænget 5, Nr. Lyndelse, Årslev

Mange er sikkert stødt på reklamer, som lyder: "Friheden findes i friværdien", og naturligt tænker man så på det samtalekøkken mv., som så - måske - kan give fritiden mere værdi.

Men dette læserbrev handler ikke om friværdien i boliger - fred være med den - men om den frihed i politikken, der fylder værdien i hverdagen for alle, og som 250.000 mennesker - indtil videre - var blevet for mætte af.

Disse mange mennesker så en anderledes politik i horisonten, da Ny Alliance så dagens lys . VKO-regeringen, som under valgkampen var letsindig og lovede alt for meget, er nu blevet bange for sin "Lucky Luke"-politik, som er hurtigere, end vore egne skygger kan følge med.

For i skyggen - var - Ny Alliance dukket op og har nu ca. 9999 medlemmer, medlem nr. 10.000 må have været Malou Aamund, som i oktober 2007 udtalte: "Tanken om at sidde med en VKO-regering, der på så mange områder er ude af trit med, hvad samfundet har brug for, er ikke til at holde ud".

Gad vide, hvad hun så egentlig mener med intelligent indvandring.

Pressen omtaler i disse dage VKO-regeringens finanslovsforslag som uambitiøst indtil det kedelige - desværre. Jeg mener ikke, en finanslov drejer sig om at blive så fattig på værdier, at det eneste, vi så har tilbage og er rige på, er penge. Deri ser jeg forskellen på politikken i Ny Alliances program og VKO-regeringens program.

Så imens store dele af pressen er ved at skrive gravskriften på Ny Alliance, lever ønsket om fornyelse af dansk politik og Ny Alliance videre, bygget på de ca. 250.000 mennesker, som så og som kommer til at se den nødvendige fornyelse i øjnene - sammen med forhåbentlig mange flere.

Ny Alliances politik er kommet for at blive - lyset blev tændt i dansk politik, uanset hvor mange medlemmer vi har og får i Folketinget. Det er nemlig selve fornyelsen, det hele ganske enkelt drejer sig om i dansk politik, som p.t. er uambitiøs indtil det kedelige.

Ny Alliance lever videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce