Nej til forretning


Nej til forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PRIVATISERING: Det er ikke uden grund, at Frankrig appellerer til rigtig mange danskere. Frankrig er som bekendt et på mange måder storslået land. Øjet kan ikke mættes nok af livskraftige vinranker, stolt knejsende solsikkemarker, bjerge og søer. For slet ikke at tale om det gastronomiske Frankrig.

Men Frankrig er også et "Propriété privéé ". Et privat ejendoms-land, hvor man kan købe sig til mange privilegier, der ellers som en selvfølgelighed burde være alle forundt.

Alt for mange steder mødes man med skilte, der tydeligt bekendtgør, at her har almindelige mennesker, ikke noget at gøre. Enkelte steder er der en beskeden offentlig søbred , som almindelige mennesker så kan klumpe sig sammen på.

I denne tid, da privatiserings felttog er sat i højt gear af VK-regeringen kan det kan ikke gentages for tit: I S ønsker vi, at alle har lige og fri adgang til naturen. Vi ønsker ikke franske tilstande, hvor nogle få kapitalstærke skal kunne købe sig til privilegier, som helt naturligt skal være for en ret alle borgere.

Vi vender os også mod en strukturreform, der vil privatisere alt og alle. Helt uden konsekvensberegninger i øvrigt. Altså bortset fra dem, der handler om profitmaksimering.

Det afkast, vi i S ønsker os af investeringer, er et sundt Danmark for alle uanset om man er barn, midt i livet eller gammel. Vi ønsker altså et Danmark, som indeholder tilbud om blandt andet en ordentlig og lige sygehusbehandling, gode uddannelsesforhold og tilbud om frie og ansvarlige udfoldelsesmuligheder.

VK - regeringen er på vej til at lave Danmark om til en stor forretning. Det tager vi i S afstand fra.

Irene Pedersen er folketingskandidat for S.

"Det er storindustri, vi taler om, og som ville betyde problemer hvor som helst."

Nej til forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce