Nej til eksaminer


Nej til eksaminer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJSKOLER: Vi er to piger, som har været elever på Rønde Højskole i efteråret 2004. Vi valgte at tage på højskole, fordi vi søgte nye udfordringer, ikke kun på det faglige plan, men også på det personlige.

Vi mener, at højskolen er med til at gøre unge mennesker mere bevidste om, hvilke valg de skal træffe, og hvad der er det vigtige for hvert individ.

På baggrund af dette undrer vi os over undervisningsministerens udtalelse om, at eksaminer på højskoler kan belønnes med nedsat elevbetaling og bare generelt eksaminer på højskoler.

Vi mener ikke, at eksaminer på højskoler kan vende det faldende elevtal, da folk ikke tager på højskole for at forbedre deres gennemsnit. De gør det derimod for at få andre kompetencer som f.eks. at blive bedre til samarbejde, som er et krav på arbejdsmarkedet i dag. Højskolen giver unge mulighed, for at møde mennesker fra andre kulturer, samfundslag og ikke mindst personer, der er vidt forskellige fra én selv. Og vi mener, at mødet mellem forskellige personligheder er med til at gøre folk mere åbne og imødekommende over for nye input.

Så tag på højskole og oplev suset ved at få nye venner, udfordringer og en masse gode oplevelser, og ikke at forglemme, at undgå det store eksamensræs.

Nej til eksaminer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce