Natur. Danmarks naturforvirringsforening


Natur. Danmarks naturforvirringsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Paul J. Larsen, Kastanievej 25, Odense M - Bestyrelsesmedlem i Byforeningen for Odense
Odense Havn
Debat. 

Danmarks Naturfredningsforening er en udmærket institution, hvis den kunne nøjes med at passe på naturen, hvor naturen har behov for det. Desværre forholder det sig ikke helt sådan altid.

Institutionen er nærmest blevet en stat i staten, hvor den blander sig i sager, den ikke har forstand på - f. eks den nye Marina i Nyborg - (efterhånden en farce over ni år) eller - å-byggelinier gennem bymæssige bebyggelser - (Odense og Odense Å gennem byen) hvor kæden nærmest er hoppet helt af i manglende forståelse af samspil mellem bebyggelse/natur og å.

Tænk hvis Seinen gennem Paris, Tiberen gennem Rom eller Themsen gennem London var uden de mange "banks", serveringssteder, anløbsbroer, opholdsterrasser og spændende bygningskombinationer, hvor vand og by smelter sammen.

Tænk hvis arealerne langs disse floder kun var træer, buske og græs i 40-100 meters bredde på begge sider. Pænt - ja, men for byerne - tragisk og røv-kedeligt.

Det er fint med kombinationen vand og grønt - især i forbindelse med parker (Munke Mose, Eventyrhaven og mange flere). Men kun det? Så mister vi: "forandring fryder - "modsætninger møders og sød musik opstår." For lidt og for meget - fordærver alt. Det gider vi ikke.

Derfor - Dansk Naturfredningsforening - brug jeres energi på sager, som gavner naturen og glem "al magtliderlighed" - til gavn for alle.

Natur. Danmarks naturforvirringsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce