Når buschauffører og luftkaptajner redder liv


Når buschauffører og luftkaptajner redder liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NOTITS: Stiftstidende bringer 13/7 en Ritzau-notits om, at en sydgående dobbeltdækkerbus (med feriegæster) udbrændte på motorvejen i Sønderjylland dagen før, hvor alle heldigvis blev reddet.

Mon det skyldes agurketiden, at en så stor og prisværdig redning af mange menneskeliv kun levnes forputtet omtale i notitsform?

Herunder vil vi fremføre essensen af forløbet. Først fra det virkelige drama ved bussen, derefter fra et tilsvarende tænkt drama ved fly - som optakt til vores synspunkt.

Busdrama: Så snart chaufføren opdager røg under bussen, standser han i nødsporet. Passagererne evakueres omgående. Netop som alle har forladt bussen, oplever de røgen udvikle sig hurtigt til et alt fortærende inferno af ild, der kun efterlader et totalt udbrændt busvrag.

Flydrama: Så snart luftkaptajnen opdager røg uden for kabinen, beslutter han at nødlande. Efter landingen evakueres passagererne omgående. Netop som alle har forladt flyet, oplever de røgen udvikle sig hurtigt til et alt fortærende inferno af ild, der kun efterlader et totalt udbrændt flyvrag.

Vi er ret overbeviste om, at luftkaptajnen, med rette, ville være blevet påskønnet og omtalt stort for at have reddet alle i flyet ved sin resolutte handling. Samme store påskønnelse fortjener selvfølgelig også den buschauffør, der reddede alle i bussen ved sin ligeledes resolutte handling.

PS: Vi blev faktisk chokerede, da vi tilfældigvis så den totalt udbrændte bus hin mandag.

Når buschauffører og luftkaptajner redder liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce