Multisport. På med ja-hatten, odenseanere


Multisport. På med ja-hatten, odenseanere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Morten Stokholm, Asylgade 7, 4.th., Odense C - stolt odenseaner
Billede
Debat. 

I forbindelse med det nyligt afsluttede VM i multisports har de lokale medier været fulde af opsange til værten, lokale myndigheder og de medfølgende trafikale gener fra utilfredse borgere, der har været negativt påvirket af den sportslige festivitas.

Hvordan vejafspærringer har blokeret for dagens rutinemæssige gerninger, hvordan bilkøer har hobet sig op i den i forvejen kaotiske hjemstavn. Som om den store byfornyelse ikke skabte kaos nok i forvejen?

I disse fodbold VM-tider, hvor internationalisering og mangfoldighed fejres med fuldt vigør, er vi ikke blege for at anerkende netop dét. I ly fra komfortzonens bløde og lækre designsofa i hyggestuen; en event, som bringer folk sammen på tværs af landegrænser, hvor fløjtemusik og truthorn bydes varmt velkommen, så længe man kan slukke for tv'et igen.

Men begivenheder som denne - faktisk den største sportsbegivenhed på Fyn nogensinde - er vel en anledning til at tage den internationale ja-hat på? At vi lige her i vores dejlige hjemby kan fejre og byde mennesker velkommen fra nær og fjern.

Forleden løb jeg ind i en 74-årig Carioca - altså en brasilianer fra den pragtfulde by Rio De Janeiro. Helt ærligt, hvornår kommer sådan en mand til lille Odense?

Tag teten, folkens, byd folk velkommen til Odense og lad dem føle, at de altid er velkomne. Måske vi, trods en hektisk hverdag med masser af pligter og gerninger, dem har vi alle, alligevel viser overskud, når sportsudøvere kommer fra nær og fjern i kulmination af års træning for netop denne begivenhed.

Lad os vise de folk fra mere end 80 nationer rundt omkring i verden, at vi odenseanere kan løfte og skabe gode og positive rammer om arrangementer som denne.

Herfra skal der i hvert fald falde en tak til dem der stod bag - dem der tog ja-hatten på og satte Odense på verdenskortet. -

Multisport. På med ja-hatten, odenseanere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce