Misvisende definition


Misvisende definition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PALÆSTINENSERE: Carsten Ringsmose anfører i sit "Synspunkt" 9/8, at en meget stor del af palæstinenserne fra Libanon her i landet er "bekvemmelighedsflygtninge". Nu er realiteten, at palæstinensere ikke kommer fra Libanon, men som navnet siger fra Palæstina, eller for at være mere præcis den del af Palæstina, der i 1948 blev til Israel.

Disse palæstinensere er blevet fordrevet fra deres hjemland, og mod menneskerettighederne er de blevet nægtet tilbagevenden til deres hjemland, og der er ikke noget der tyder på, at Israel vil imødekomme palæstinensernes krav herom. Hvis fordrevne er bekvemmelighedsflygtninge, så har begrebet fået en helt ny og meget misvisende definition. At de besøger familie i deres ferie, er en naturlig ting; men det er ikke "hjemme" de besøger dem, det er blot trist, at deres familier bor i Libanon, men det skyldes simpelthen, at de ligeledes er fordrevet og nægtet adgang til deres hjemland.

Palæstinenserne, der befandt sig i Libanon, ved den nuværende israelske invasion, har været udsat for megen ringeagt i diverse læserindlæg siden evakueringen blev sat i gang. I stedet burde vi støtte disse ulykkelige i deres kamp mod den etniske udrensning, Israel udsætter dem for.

Misvisende definition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce