Mere i lønningsposen


Mere i lønningsposen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVERENSKOMSTER: Dagens leder 6/2 havde igen en kommentar til den kommende overenskomst for de offentligt ansatte, som netop er i forhandling nu. Igen lyder sangen, at vi ikke må "komme for godt i gang", eller rettere sagt: ti stille, pas jeres arbejde, helst med den samme store lønforskel til de private, som i gør nu.

Det er blevet til vores ansvar, at økonomien pludselig skal sættes på lav blus. Sjovt nok var der ingen problemer med at give 10 mia. i skattelettelser.

Det private arbejdsmarked fik en god overenskomst, det skal vi også have. En god overenskomst er bl.a. lig med betydeligt mere i lønningsposen, for man kan altså ikke betale de daglige udgifter med store ord og samfundssind, som åbenbart er de offentliges ansvar at vise.

Det offentlige lider også under personalemangel - ikke mindst pleje/omsorgsfagene er hårdt ramt. Hvis det skal lykkes at få bare et minimum af stillingerne besat i fremtiden, ja, så skal der virkelig ske noget stort ved denne overenskomst.

Alle har selvfølgelig hæftet sig ved Anders Foghs udtalelse om, at han ikke blander sig i overenskomstforhandlingerne, men lader forhandlerne om det. Så det må vi jo regne med, når det for alvor går løs derude.

Vi vil have mandeløn til kvindefag.

Hanne Hansen, Bjørnemosevej 8, Odense M

Mere i lønningsposen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce