Mere end en enlig svale


Mere end en enlig svale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social bevidsthed

I gamle dage blev de kaldt "hattedamer". Det var betegnelsen for bl.a. socialt bevidste konservative damer, der gjorde en stor indsats for at hjælpe fattige og udstødte mennesker til et bedre liv.

I dag går vi ikke med "hatte", men socialt bevidste er vi stadig og har altid været.

Her i Odense er det konservative kvinder, der står i spidsen for meget af det sociale arbejde, der er i vores by. I 20 år har Merete Aarup været ansvarlig for KFUM’s genbrugsbutik, hvor mange frivillige arbejder. Hun er administrativ leder af KFUM’s genbrugs- og aktiveringsprojekt, formand for bestyrelsen i Café Paraplyen i Nørregade, en alkoholfri café, der bl.a. drives for midler indtjent i genbrugsbutikken. Jeg er selv formand for bestyrelsen i Incestcenter Fyn mm.

Vi er mange, der arbejder med stort engagement og interesse for at medvirke til at gøre en forskel overfor medmennesker der har det hårdt, og brug for et sted at blive hjulpet.

I en leder den 10. marts skriver denne avis om en ung konservativ kvinde, Mai Henriksen, og sin begejstring over, at der da er en enkelt, der bekender sig til at være socialpolitisk. I vores parti tager vi ansvar ikke kun for os selv, men vi er også ansvarlige overfor at hjælpe den, der er svag. Det er rigtig dejligt, at det sociale engagement nu også går videre til næste generation. Men en enlig svale - nej, vi flyver i flok, og der er også mænd iblandt os.

Mere end en enlig svale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce