Medicinalindustrien bør nationaliseres


Medicinalindustrien bør nationaliseres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det står sløjt til med rigets sundhedstilstand. Der bruges enorme formuer på forkert og unødig medicin og behandling, og patienter dør, mens de står i kø til behandling.

Hvor syge, vi skal være, styres af medicinindustrien, der sammen med alment praktiserende læger udgør en pengemaskine af gigantiske dimensioner, og sygesikringen betaler.

Guldkalven må slagtes, hvis tilstanden skal forbedres, og det kan den blive ved, at medicinalindustrien nationaliseres og drives som en stat. Lægegerning skal bygge på videnskabelighed, og alle skal have lige adgang til en førsteklasses behandling.

Der skal også være et velorganiseret sygehusvæsen. Der er ingen mening i, at der skal være så langt til at få hjælp som efter den gældende sygehusplan. Derfor bør der være et alment sygehus for hver ca. 100.000 indbyggere med skadestue, almindelig kirurgisk-, medicinsk- og fødestue. Til sygehusene skal ambulancetjenesten tilknyttes direkte.

Fly ellers helikoptere kan bringe patienter fra sygehusene til universitetshospitalerne, når det er påkrævet.

Sundhedsvæsenet står over for en gennemgribende rationalisering for at leve op til folkets forventninger, og det fordrer politisk ansvar.

Det kan være, at et vagtskifte på borgen er nødvendigt for at få skred i tingene og bedret sundheden.

Jørgen Bech Petersen Brombærranken 3, st.th., Odense SØ

Medicinalindustrien bør nationaliseres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce