Medicin som dræber


Medicin som dræber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ALTERNATIVT: Ifølge statistikkerne er ulykkerne på vejene steget med over 60 pct. de seneste 10 år. Samtidig er medicinforbruget steget i takt med denne uhyggelige konstatering. Med et stigende arbejdspres samt andre helbredsnedbrydende faktorer søger flere og flere læge for at få "noget til at berolige nerverne" eller noget til at få ekstra energi, så man kan klare det store pres.

Mange af disse droger har (for nogle) den uheldige bivirkning, at den virker sløvende eller søvndyssende, og man kan ikke have fuld kontrol over et køretøj, når øjenlågene bliver ved med at falde ned, eller koncentrationen ikke er i top i myldretiden.

Lægeordineret medicin har hjulpet mange, men i de fleste tilfælde har lægemidler ikke haft nogen effekt. I USA er man derfor gået mere over til alternative behandlingsformer. Journal of Managed Care Pharmacy skrev i 1999: "Hidtil har den etablerede lægeverden været skeptisk over for alternative behandlingsformer, men 75 lægevidenskabelige fakulteter i USA tilbyder nu alternativ medicin som tilvalgsfag. Det gælder Harvard, Stanford, University of Arizona og Yale".

Medicin som dræber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce