Marianne Jelveds agurk


Marianne Jelveds agurk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UNDERMINERING: Ja, så svingede Marianne Jelved tasken igen: Vi må hurtigst muligt lave om på 24 års reglen, så vi ikke længer "overtræder menneskerettighederne".

Menneskerettighederne bliver denne gang defineret af "Europarådets menneskerettighedskommissær".

Det er ikke noget, de danske vælgere nogen sinde har skulle tage stilling til, men vi forventes at klappe hælene sammen og parere ordre ved den mindste utilfredshed hos de EU-bestaltede moralske smagsdommere.

Indvandreres ret til at dyrke deres hjemlands patriarkalske stammetraditioner vejer selvfølgelig meget tungere end både kvinders individuelle ret til selvbestemmelse, og de europæiske folkeslags ret til at beskytte deres samfund mod en ukontrolleret indvandring af tredjeverdens borgere, der forsøger at undslippe deres hjemlandes fattigdom.

Og kan man som Marianne Jelved og det radikale samarbejdsparti ikke få gjort drømmen om det multikulturelle samfund til virkelighed ad demokratisk vej, så kan man jo altid klamre sig til diverse kommissioners og kommissærers påbud.

Og det er dér, hensigten med EU bliver tydeligst; det er et middel til at underminere nationalstaternes selvbestemmelsesret og luske lovgivning ind gennem bagdøren, som aldrig ville have haft en chance for at blive vedtaget på nationalt plan, mens de hjemlige politikere så kan vaske deres hænder, og mumle "Befehl ist Befehl".

Det er på tide, regeringen viser sig som et mandfolk og, i stedet for med stor kreativitet at forsøge at sno sig udenom alle disse diktatoriske og vilkårlige regler og bestemmelser, opsiger disse latterlige konventioner én gang for alle.

Marianne Jelveds agurk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce