Man binder Israel på hænder og fødder


Man binder Israel på hænder og fødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"MUREN": FN vedtog natten til den 21. juli med 150 stemmer, at Israels "mur" er ulovlig. Blot seks lande var modige nok til at gå imod strømmen og stemme i Israels favør, heriblandt USA, Australien og Mikronesien.

Det tjener Danmark til stor skam, at man herfra stemte imod, hvad må betegnes som Israels pure ret til at forsøge at stoppe mordene på dets civile. Hvorfor man bukker og skraber for præsident Bush og støtter den amerikanske krig mod terror, som endda indebærer, at man tager om på den anden side af jordkloden for at bombe terroristernes hjemlande sønder og sammen, mens man fordømmer Israel, som ikke er udfarende, men blot forsøger at overleve, ville jeg meget gerne have en forklaring på fra eksempelvis Per Stig Møller.

For det første er der kun tale om ca. 14 km regulær mur. Den resterende såkaldte "mur" består af hegn, og tilsammen er der tale om færdiggørelsen af knap 200 km ud af den planlagte ca. 600 km lange forsvarsbarriere, som er den mest korrekte betegnelse for foranstaltningen.

En talemåde siger, at man lærer af historien. Det er hermed endnu engang modbevist, for i løbet af blot to generationers tid har man åbenbart glemt, hvor meget det jødiske folk led under Hitlers forsøg på at udrydde det. FN lader til flot at løfte arven efter Hitler, og med fordømmelsen af muren og kravet om nedrivning af denne er der givet grønt lys for palæstinensernes fortsatte forsøg på at eliminere Israel fra landkortet. Kort sagt: FN accepterer mord på jøder.

Det er et faktum, at "kun" to israelere er blevet dræbt i selvmordsangreb udført af palæstinensere i de sidste fire mdr. mod tidligere 166 i samme tidsrum. Dette alene retfærdiggør "muren". Men siden den nuværende intifadas begyndelse i 2000 har 1000 israelere måttet lade livet, og adskillige tusinder er blevet lemlæstet. Hvor meget har FN gjort for at stoppe mordene på israelere? Faktisk intet. En forsamling af velnærede mænd og kvinder i deres bedste alder, sidder langt fra lille Israel, som de har så travlt med at fordømme, og arrogant vedtager, hvad Israel må og ikke må. Man binder Israel på hænder og fødder, og man taler vedholdende om "the Road Map" og man ophøjer terrorismens alfader, Arafat, til værdig forhandlingspartner.

Det er vist ikke set tidligere i historien, at verden forsøger at tvinge et lille demokrati (Israel) til forhandlinger med mordere, og det er hyklerisk, at man på samme tid forsøger at dræbe bin Laden - det er der ingen, der råber op om.

At man også må lægge øren til utålelige historier om, hvordan palæstinensiske skolebørn må klatre igennem huller i denne "mur'" er helt igennem usmageligt, for hvor ligger hensynet og medfølelsen for dé israelske børn, som er blevet forkrøblede pga selvmordsbombere og feje snigskytter? Hvis en "mur" kan forhindre, at ét eneste jødisk barn igen bliver offer for palæstinensisk terror, så vil jeg personligt tilbyde min hjælp med at få rejst resten af muren hurtigst muligt.

FN voterede på baggrund af den Internationale Domstol, der for kort tid siden ligeledes fordømte "muren". Den Internationale Domstol er en voldgifts-domstol, og det betyder, at den medvirker som udenforstående og mæglende aktør især i sager, der vedrører handelsaftaler, hvor to lande ikke kan komme overens. Den har dermed slet intet at gøre i denne sag.

Helt igennem kritisabelt er det, at domstolen ligesom FN heller ikke på ét eneste punkt fordømmer palæstinensisk terror, ja, den end ikke nævner den. Bør en International Domstol overhovedet eksistere, hvis ikke den lever op til forventningerne om upartiskhed?

Man binder Israel på hænder og fødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce