MFR-vaccine. Hvad nu, hvis der er glyfosat i vore børns vacciner?


MFR-vaccine. Hvad nu, hvis der er glyfosat i vore børns vacciner?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Sprøjtegift: Den verdensomspændende forurening med sprøjtegiften glyfosat har nået et sådant omfang, at både børn og voksne i de fleste kulturlande tisser glyfosat hver morgen. Her kommer så den alarmerende nyhed, at der sandsynligvis også sprøjtes glyfosat ind i spædbørn, når de modtager den obligatoriske MFR-vaccine.

Denne opsigtsvækkende påstand blev fremlagt allerede i september 2016, og anklagen blev rettet mod kemigiganten Monsanto, der er den dominerende fabrikant på verdensmarkedet med varemærket Roundup. Monsanto har ikke afvist påstanden, men koncentreret sig om at kritisere den anvendte analysemetode. Trods den alvorlige anklage har kemigiganten indtil videre undladt at gennemføre analyser med mere fint registrerende metoder, der ville kunne belyse den alvorlige anklage.

Den danske Lægemiddelstyrelse har heller ikke reageret. Styrelsen har blot tilkendegivet, at der ikke bør være den slags urenheder i vacciner.

Det er den amerikanske borgergruppe Moms Across America (MAM), der i september 2016 offentliggjorde fund af glyfosat i en række vacciner, bl.a. mod hepatitis og influenza og i MMR-vaccinen (på dansk MFR). Det er den vaccine, der beskytter mod alvorlige sygdomme som mæslinger, røde hunde og fåresyge. Den gives til stort set alle spædbørn omkring 15 måneders alderen.

Allerede 12. september 2016 oplyste en bekymret dansk borger Lægemiddelstyrelsen om de påståede amerikanske glyfosatfund. Han sluttede sin henvendelse med at skrive: "Mit spørgsmål er, om det er noget lægemiddelstyrelsen er klar over? og hvad man gør for at undersøge danske vacciner. Venlig hilsen XX."

Lægemiddelstyrelsen havde intet kendskab til de amerikanske resultater fra MAM, men svarede den bekymrede borger allerede 20. september 2016. Man mente dog ikke, der var grund til alarm, og det mente styrelsens europæiske kolleger heller ikke, selvom de aldrig havde hørt om undersøgelsen. Man var enige om at "holde øje med situationen", men Lægemiddelstyrelsen agtede ikke at undersøge, om der faktisk er glyfosat i de vacciner, der sprøjtes ind i danske spædbørn.

Er det acceptabelt?

MFR-vaccine. Hvad nu, hvis der er glyfosat i vore børns vacciner?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce