Lokaldebat: Sådan udvikler vi Nordfyn
Af: Ole Hartung Tokkerodparken 22, Morud

Debat: Efter min mening er det største aktiv på Nordfyn, de mennesker der aktivt har valgt at bo i vores kommune.

Her er store ressourcer og stor vilje til at gøre en masse for et dejligt liv på Nordfyn.

Det går godt i vores kommune efter min mening, efter en svær fødsel er der ved at komme styr på det og stor tak til dem, der aktiv har deltaget i den proces.

Men mange ting kan udvikles og gøres mere smidige, først og fremmest skal vi sætte vores foreningsliv mere fri og gøre det hele mere enkelt for den enkelte forening, så tiden ikke går med unødig bureaukrati. Kommunen skal være en medspiller hele vejen rundt og motiverer de frivillige kræfter, vi har i hele kommunen.

Vi skal som kommune gøre mere for at tiltrække nye borgere og gerne yngre, så vi får nyt blod tilført og nye impulser til vores kommune. En ældre og ældre befolkningssammensætning vil give os udfordringer på sigt, og her er det ikke nok kun at sætte en annonce i avisen.

Vi skal som kommune gøre mere for at tiltrække nyt erhverv og nye arbejdspladser, det er ikke nok at være en oplands- og sovekommune til Odense og Trekantsområdet. En målrettet indsats med borgmesteren i spidsen må være et krav til den kommende borgmester.

Liberal Alliance vil være et aktiv for Nordfyns Kommune i de kommende fire år, vi vil gøre alt, der står i vores magt, til at give dig som borger færre regler, mindre bureaukrati og mere frihed til den enkelte, både som borger og ansat i Nordfyns Kommune.