Ligene vælter ud af skabet


Ligene vælter ud af skabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REFORMER: En politiker blev på det sidste landsmøde for De Konservative kåret som ny formand (kvinde). Når man hører denne politiker i tv om alt det, pågældende vil udføre, ja så bliver man overrasket - kan det virkelig lade sig gøre?

Nu har den pågældende forladt justitsministerposten, og hvad sker - ligene ligefrem vælter ud af hendes skab.

Politireformen, som aldrig har virket, fordi man kun har rådført sig dem, der sidder øverst i hierarkiet, og som ikke har fod på, hvad der sker, hvor den almindelige betjent arbejder. Denne abe sidder nu på Brian Mikkelsens skulder. Samtidig ser man diverse politichefer vaske hænder i tv.

Dommerreformen har heller aldrig virket.

Boligejere, der har tjent på boliglån, skal nu beskyttes, så de ikke taber, når lån skal omlægges. (Det er dine og mine skattepenge vi taler om). Jeg tænker på den tidligere formand for De Konservative, som udtalte, at man ikke skulle forvente, at regeringen kom på banen for at redde lån, som der kunne blive problemer med.

Samtidig bliver Lene Espersen ifølge meningsmålinger en bedre statsminister end Lars Løkke. Man spørger sig selv om, hvem her i Danmark har den korteste hukommelse (Den danske vælger).

Tage A. Larsen, Volderslevvej 23, Odense S

Ligene vælter ud af skabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce