Lige så overflødige som amterne


Lige så overflødige som amterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

regionerne

af svend åge jessen

Kamillevej 10, Svendborg

Jeg lavede underskriftsindsamling for at få amterne nedlagt for cirka 35 år siden, og først for få år siden skete det. Men hvad lavede levebrødspolitikerne så? De lavede regionerne, der er lige så overflødige, som amterne var, og derfor skal de nedlægges omgående.

Vi skal have bestyrelser for hvert sygehus, der skal stå til ansvar over for ministeren på området.

Vi skal have en ledelse på sygehusene, der kan styre som på en privat virksomhed. Det vil sige, at lægerne skal bruges til det faglige arbejde, som de er uddannet til, administrationen skal laves af personer, der er uddannet til det, og så videre.

Det samme gælder for politiet. En betjent skal ud på gaden, så vi kan se, vi har betjente - de skal ikke sidde ved skrivebordet.

Det, vi mangler i vort samfund, er styring og ledelse i de enkelte offentlige afdelinger, så vil det vise sig, at der er personale nok. Når bare de havde en ledelse, der kunne sige, at sådan skal det være ...

Fri os for politikere, der skal fortælle os, hvordan sygehusene skal drives, eller hvordan politiet og andre offentlige arbejdspladser skal drives. Det er der folk, der bliver uddannet til, der skal styre, og de skal arbejde sammen med en bestyrelse på fem til syv personer, der rapporterer til ministeren på området. 

Lige så overflødige som amterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce