Letbanen. Lyden af fremtiden


Letbanen. Lyden af fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Topp Larsen, Kirsebærhaven 18, Agedrup - byrådskandidat, Konservative, Odense
Billede
Debat. 

Man læser lige i weekendens avis, at man kan få lige så meget letbane i Odense for pengene, som man regnede med, og så bliver man da glad.

En bekymring mere er fejet væk, og vi kan begynde at nyde forventningens glæde. De smukke letbanevogne vil glide gennem Odense  - med få minutter imellem hver afgang - og vi vil få forbundet vore bydele på en fantastisk måde.

Netop fordi vi har beslutningen om letbanen, tror investorerne nu på Odense. Endnu en grund til at glæde sig. For vi har så meget brug for at sikre flere mennesker beskæftigelse her.

I det hele taget sker der særdeles meget i Odense lige nu, og hvor er det dog en fornøjelse at følge aktiviteterne rundt omkring. Byggepladsernes lyde opfattes måske som larm i nogens ører lige nu, men i virkeligheden er det fremtiden, der banker på.

Senest var der så stemmer fremme om, at vi endnu ikke kender billetpriserne i letbanen. Nej, det er sikkert rigtigt. Men jeg tænker bare: Er det så vigtigt i det store billede? Jeg ved jo heller ikke, hvad det kommer til at koste at gå i biografen i år 2020, men har ingen planer om at holde op med det af den grund.

 

 

 

Letbanen. Lyden af fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce