Letbane. Politikere vil ikke tabe ansigt


Letbane. Politikere vil ikke tabe ansigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Juul Rasmussen, Storkeløkken 62, Kirkendrup
Billede
Debat. 

Debatten om den kommende letbanes herligheder eller mangel på samme raser ufortrødent videre blandt læserbrevsskribenter og andet godtfolk.

Denne tendens ændrer sig næppe foreløbig, og gryder, som indeholder letbanesprængstof, skal selvfølgelig holdes i kog.

Manfred Federau mener ikke, det er for sent at stoppe letbaneprojektet. Hans pointe og kommentarer i det hele taget er i høj grad til højrebenet og bestemt også lige vand på min mølle.

Men desværre er det således, gode Federau, at vore såkaldte beslutningstagere alene vide, hvad der tjener byen bedst. Du må da kunne forstå, at hvis der er noget, politikere nødigt vil, så er det at tabe ansigt.

Man har besluttet, at det ikke længere er fint nok, at vi skatteydere bevæger os rundt i en halvstor provinsby. Næh, nu skal vi til at lege storby, og til en sådan hører naturligvis en letbane.

Det hænger formentlig sammen med, at man har set billeder af brede avenuer i europæiske metropoler, hvor moderne sporvogne helt naturligt har sin berettigelse. At vore politikere her i byen således gerne vil have Odense slået i hartkorn med storbyer ude omkring, bør kunne give anledning til en vis morskab.

Den kollektive trafik her i byen har trange kår og lader sig ikke ændre til det bedre, bare fordi man lokker med en letbane.

Anders W. Berthelsen har helt ret i, at mange af byens borgere allerede har valgt side og dermed anden transportform.

At den kommende letbane kun vil blive en økonomisk klods om benet på os, der skal betale, bør der næppe herske stor uenighed om.

Letbane. Politikere vil ikke tabe ansigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce