Letbane. Misvisende læserbreve


Letbane. Misvisende læserbreve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Fyens Stiftstidende har brugt de to sider Meninger 15. februar til at fremkomme med 22 læserbreve, som alle har positivt syn på den kommende letbane.

Udmærket at prøve at afbalancere for/imod, idet de fleste læserbreve, der har været bragt, nok har haft et negativt indhold.

Af de 22 positive læserbreve bor de 11 imidlertid uden for Odense Kommune og skal således ikke være med til at betale de 3,4 milliarder eller mere, som letbanen kommer til at koste. Og hvor tit er de selv i Odense?

En enkelt af de 11 udenbys skribenter bor i Spanien. Jo, Spanien. Ud over, at han næppe får mulighed for at bruge letbanen, ej heller betale til den, så slutter han af med den slidte usmagelige floskel, at man ikke skal være "en sur gammel mand eller kvinde".

Denne floskel er garant for, at vedkommende mangler et sagligt argument, hvorfor han med denne floskel afliver en videre diskussion om det saglige. Flere af de resterende 11 læserbreve er fra skribenter, som bor tæt på den planlagte letbane.

Men hvad med de odenseanere, der bor i: Sanderum, Højby, Allesø, Stige, Skibhuskvarteret, det nye byområde på havnen, Fangel, Agedrup, Bullerup, Seden Syd, Seden, Aasum og mange flere yderpunkter? Hvordan har politikerne tænkt, at disse mennesker skal bruge en letbane, som ligger flere kilometer fra deres bopæl? Skal disse mennesker være med til at betale for noget, som de ikke får brug for? Har politikerne overhovedet haft disse yderpunkter i deres planlægning?

Det drejer sig om over halvdelen af kommunens borgere. Hvordan vil deres mulighed for at bruge letbanen være? Tør politikerne overhovedet ytre sig klart om disse yderpunkters fremtidige tilknytning til den offentlige trafik?

Eller bliver det nogle af hovsa-punkterne, når letbanen er en realitet? Hvem tør svare?

Letbane. Misvisende læserbreve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce