Let at se striberne på OUH-parkeringen


Let at se striberne på OUH-parkeringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P-KLAGER

For ikke at trætte læserne unødigt (Stiftstidende har allerede bragt flere læserbreve om parkeringsforholdene på Odense Universitetshospital) vil jeg indskrænke mig til at svare på de direkte spørgsmål.

Spørgsmål fra og svar til Erik Ravn:

Hvis der i et p-afsnit bestemt til fire biler også rent faktisk holder fire biler, er formålet så ikke imødekommet? Hvis man har bestemt, at der i et afsnit skal kunne parkere fire biler, er det så ikke rimeligt, at man holder pladsen ryddelig, så man kan parkere uden at risikere skader på bilen?

Vi skilter tydeligt med, at parkering skal foregå inden for de afmærkede parkeringsbåse. Og for det første kan vi ikke fravige den regel i nogle tilfælde og så kræve reglen overholdt af alle andre. For det andet har vores Servicecenter ved selvsyn konstateret, at det - uden at beskadige bilen - kunne lade sig gøre at holde sig inden for afmærkningen i den p-bås, du valgte at parkere i.

Hvorfor tror du så, at man på OUH kun har sat nogle små klatter, som desuden ikke bliver holdt fri for blade og skidt fra træerne?

Svaret på det spørgsmål fremgår af det foto, p-vagten tog af din parkering her hos os den 29. juli. Her er det let at se opstribningen, der markerer adskillelsen mellem parkeringsbåsene, men svært at få øje på de blade og det skidt fra træerne, der skulle dække den hvide stribe.

Kan du forstå, hvis nogen afholder sig fra at klage, når man bliver truet med ekstra 100 kroner for hver rykker og eventuelt senere sagsomkostninger?

Når man klager inden for 10 dage, så udskyder klagen fristen for indbetaling af kontrolafgiften, indtil klagen er afgjort. Og det er først, hvis klageren ikke får medhold og fortsat vælger ikke at betale, at et rykkergebyr bliver lagt oven i kontrolafgiften.

Spørgsmål fra og svar til Kæthe Jørgensen:

Hvorfor har man ikke på OUH - som alle andre steder - afmærket parkeringsbåsene med hvide striber hele vejen igennem, så man, når man står ud af sin bil, kan se, om man holder korrekt?

Vest for Odense Universitetshospital ligger parkeringspladsen på et areal, der anvendes som vandafledningsområde. Derfor kan vi ikke asfaltere her, og uden asfalt kan vi ikke afmærke med hvide striber.

Parkeringspladserne på området ved krydset Sdr. Boulevard / J.B. Winsløws Vej ud for hovedindgangen er markeret med lysegrå og mørkegrå fliser i henhold til en international standard for afmærkning af parkeringspladser. Desuden er der ved hver plads afmærket med hvide markeringer for at understrege grænserne for hver enkelt parkeringsbås.

I øvrigt vil jeg gerne invitere Erik Ravn og Kæthe Jørgensen til at besøge os på OUH, så vi ved et møde kan informere dem om regler og vilkår for parkering på hospitalet på Sdr. Boulevard.

Let at se striberne på OUH-parkeringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce