Lavere elafgifter: Strøm skal koste endnu mindre


Lavere elafgifter: Strøm skal koste endnu mindre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Carsten Bach, miljø- og energiordfører for Liberal Alliance
Billede
Debat. 

Afgifter: Jeg er en glad mand hver gang en afgift bliver sat ned eller endnu bedre sløjfet. Danskerne døjer i forvejen med verdens højeste skattetryk - og oveni presser staten en lang række vanvittige afgifter ned over danskernes hoveder.

Men nu sikrer et bredt flertal i Folketinget med regeringen i spidsen, at mange danskere kan se frem til en lavere elregning allerede i 2018.

Det var allerede besluttet at sænke elvarmeafgiften fra 2019, men nu fremrykker vi afgiftssænkelsen, så det allerede sker om tre måneder. Konkret politik til gavn for danskerne.

Omkring 110.000 parcelhuse bruger elvarme, og ifølge Skatteministeriet kan disse mange mennesker og familie i 2018 se frem til en besparelse på op til 2000 kroner inklusiv moms.

At sænke elafgifterne er en af de bedste måder at fremme den grønne dagsorden på, samtidig med at borgerne kan beholde flere af deres egne penge. Men i Liberal Alliance ser vi gerne, at man går endnu længere med at sænke elafgifter.

Vi går ind til de kommende forhandlinger om et nyt energiforlig med en dagsorden om at sænke elafgifterne endnu mere - for klimaet og borgernes skyld!

Danmark har en stor produktion af grøn strøm. Vores vindmøller og andre kilder til vedvarende energi spytter el ud, som er klar til at blive brugt. Og det er fantastisk. Spørgsmålet er bare - hvordan udnytter vi det bedst muligt?

Det gør vi ved at investere i varmepumper, der kører på el både derhjemme privat og til den kollektive varmeforsyning. Men hvorfor sker det ikke allerede? Netop fordi danskerne er plaget af de formentligt højeste elafgifter i Europa. Afgifterne på el er svimlende høje - de skal ned!

Lavere elafgifter: Strøm skal koste endnu mindre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce