Langsigtet investering


Langsigtet investering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKAT: Gevinsten fra de milliardstore skattehuller, som den borgerlige regering efter utallige opråb omsider har lukket, skal satses på uddannelse og forskning. Og billigere busbilletter samt en sænkning af registreringsafgiften på miljøvenlige biler, mener jeg.

Derfor har Socialdemokraterne, De Radikale, Kristendemokaterne, SF og Enhedslisten fremsat et beslutningsforslag om at bruge skattegevinsten på en langsigtet investering i Danmark.

Hvis Danmark skal være rustet til globaliserings-udfordringer, skal vi satse massivt på mere forskning og bedre uddannelser, så vi også i fremtiden kan konkurrere på viden og ikke på løn.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen har flere gange hævdet, at den borgerlige regering også vil forbedre uddannelserne og styrke forskningen. Men det bliver ved snakken. VK-regeringen har med skatteminister Kristian Jensen i spidsen bebudet, at skattemilliarderne skal bruges på forudsigelige og unødvendige skattelettelser til erhvervslivet.

Nu har de borgerlige igen muligheden for at omsætte ord til handling, og så vælger de som sædvanlig en fuldstændig fantasiløs udvej og giver skattelettelser til vennerne i erhvervslivet i stedet for at satse på fremtidens velfærdssamfund.

Mens regeringen siger ét og gør noget andet, så vil vi bruge "skattemilliarderne" på borgerne - ikke på kortsigtede gevinster til erhvervslivet.

Langsigtet investering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce