Lad os se lidt handling


Lad os se lidt handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

den fynske opera

Der skal være noget til og for alle. Det er et godt, gammelt demokratisk princip og bør også gælde en bys kulturelle tilbud til sine borgere.

Odense er i den henseende ingen undtagelse, og derfor har det også de senere årtier glædet at se de tiltag, der er gjort: Koncerthus, Brandts Klædefabrik, Kunstudstil-lingsbygningen på Filosofgangen m.fl. og de kulturelle aktiviteter, der her udfolder sig, ligesom Odense Teater er landskendt og holder fornemme traditioner i live.

Alt sammen koster det penge, og ingen kan leve alene af entreindtægter, men må have tilskud for at kunne eksistere. Som skatteborger bidrager man hertil, og så længe det gøres med omtanke og fordeles retfærdigt, er det også i orden.

Senest hører man om, at Schaufuss Balletten, der kommer til Odense, angiveligt heller ikke er blevet nægtet tilskud, men straks fra starten støttes.

Hvorfor skal Den fynske Opera så være stedbarn og nægtes økonomisk hjælp?

Operachef Jesper Buhl og hans stab har gang på gang vist, at man i beskedne rammer kan skabe både se- og høreværdig opera. Med entusiasme, energi og humør er de gået til opgaverne, og man har ikke været bange for hverken det klassiske eller det eksperimenterende med nyopsætninger etc.

Jeg tror, vi er mange, der under Den fynske Opera et økonomisk klap på skulderen for at den også fremover kan fortsætte de gode linjer, der er lagt.

Vi, der kommer der, og sponsorerende firmaer, kan gøre noget, men ikke nok. Det kan ikke passe, at bevil-gende myndigheder og politikere, der ellers nok kan få øje på (stemmegivende?) muligheder andre steder ikke kan se, at her trænges til en hjælpende hånd.

Lad os se lidt handling og det gerne snart - og de bedste ønsker for Den fynske Operas fremtid.

Lad os se lidt handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce