Kvægtorvet styrer ikke


Kvægtorvet styrer ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Journalist og souschef på Fyens Stiftstidendes sportsredaktion, Leif Rasmussen, ytrede i en kommentar sin utilfredshed med TV 2 Sport, som han mener styres fra Kvægtorvet, og som han anklager for at bruge censur.

Vi kan godt forstå, at danske tv-seere ind imellem kan have svært ved at skelne mellem TV 2 og den selvstændige kanal TV 2 Sport, men vi har hidtil haft en klar forventning om, at en souschef på en sportsredaktion er bedre orienteret end som så.

For en ordens skyld slår vi lige følgende fast for Leif Rasmussen og for de læsere, som har studeret hans kommentar:

TV 2 Sport er en selvstændig kanal, der ligger i København, og som selv indkøber, prioriterer og programsætter de sportsbegivenheder, som kanalen erhverver rettigheder til. TV 2 ejer 51 procent af TV 2 Sport A/S, men da konkurrencemyndighederne har bestemt, at TV 2 ikke må blande sig i den daglige drift af TV 2 Sport, sker det naturligvis ikke. TV 2 hverken kan, må eller vil blande sig i driften af TV 2 Sport.

Derfor er det heller ikke TV 2 på Kvægtorvet, der afgør, om der under en direkte sportstransmission på TV 2 Sport skal vises billeder af Brøndby-supportere på en fodboldbane.

Kvægtorvet styrer ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce