Kun støj at diskutere


Kun støj at diskutere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

højbjergbanen

Beboerforeningen mod motocross er i disse dage lidt svære at blive kloge på. "De fire-fem gange, der køres på banen nu, kan man måske lære at leve med", har de udtalt. Så langt så godt.

Man bruger så disse dage og aktiviteterne til grundlag for kampen mod, at kommunen og Fyens Motor Sport ønsker at sikre et anlæg, hvor der også kan trænes nogle få timer om ugen nogle måneder om året.

Uanset hvad, der sker, ligger banesporet, hvor det ligger - altså er det eneste, der kan diskuteres, støj.

At ejendomsretten er ukrænkelig gælder vel også, selvom man er en stor gruppe ejere - altså, så bestemmer vi, medlemmerne, hvordan vores grund skal indrettes, så længe vi overholder de love, der findes.

En ting, beboerforeningen har "glemt" at fortælle i deres breve og i deres indlæg, er, at træning og løb på ingen måde kan sammenlignes.

Ved løb er der op til 40, der starter samtidig - dette sker typisk 10 eller 12 gange i løbet af en løbsdag.

Ved træning vil der være 12-15 motorcykler spredt på hele banen, da samlet start ikke er tilladt i henhold til det reglement, vi som udøvere skal overholde.

Støjlosseplads er også et af de ord, der er brugt om vores aktiviteter. Eks.: tre timer motocross en gang om ugen i ni måneder om året er 108 timer. En beboer midt på en villavej med en nabo på hver side og en genbo, som slår græs, den ene nabos teenagerbørn, der spiller lidt høj musik, også om natten, ja, så kan man vel sige, at vi alle er nabo til en støjlosseplads.

Året tæller 8760 timer. Hvis mine naboer og støjende trafikanter på vejen ville holde sig til 108 timers uro om året ville jeg nyde de sidste 8652 i fulde drag og lære at leve med det.

Kun støj at diskutere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce