Krisen kradser ikke

Familien Fløe har bygget et 60 hus om foto Steen Heiberg.
Foto: © Steen Heiberg/Fyens Stiftstidende

Krisen kradser ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FINANSKRISEN

Det er ganske utroligt, hvor meget denne "finanskrise" efterhånden fylder i medierne. Uanset, hvor man kigger, i aviser, på tekst-tv og i tv-nyhederne, så er der en enorm fokusering på finanskrise, renteudvikling, boligpriser, konkurser, store fyringsrunder, og hjælpepakker både i øst og i vest.

Jeg er fuldt ud klar over, at der under denne krise er uskyldige, der vil blive/bliver ramt, blandt andet via firmalukning eller nedgang i virksomhederne på grund af manglende ordre.

Men dette er jo ikke noget nyt fænomen -  og er i de forgående år set i flere større virksomheder som blandt andet Lego, SAS og TDC, som på grund af outsourcing eller omstruktureringer har måttet fyre i flere omgange.

Så medmindre man i sin naivitet har optaget større banklån - for at købe bankaktier, som nu skal afdrages - eller på anden uforsigtig måde har sat sig i større gæld, end man kan klare, er der for den "menige" dansker ikke tale om nogen krise.

Senest er både brændstof og fødevarer faldet i pris, set i forhold til sommeren 2008 - altså før omtalte krise startede, og bankrenten er nu også på næsten samme lave niveau.

Så hvis medierne også prøvede at fokusere på de positive sider af krisen (for de findes jo også) kunne det måske hjælpe på danskernes pessimisme og dermed også lysten til igen at bruge penge og nyde livet …

Krisen kradser ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce