Korrekt info om letbanen


Korrekt info om letbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbanen: Jeg bliver i et læserbrev beskyldt af Frank Eistrup for at have givet ukorrekte oplysninger under et oplæg på Centralbiblioteket i Odense.

Jeg oplyste på mødet, at vi bygger et parkeringsanlæg syd for Nyt OUH med 1500 pladser. Frank Eistrup mener at vide, at der er tale om 600 pladser. Uanset hvad der måtte stå i tidligere udgaver af driftsbudgetter foretaget af Odense Kommune, forholder det sig sådan, at Odense Kommune ikke har ændret sit opdrag til os vedrørende parkeringsanlægget. Derfor projekterer Odense Letbane P/S efter at bygge 1500 parkeringspladser.

Når det gælder lønomkostningerne til medarbejderne, er det velkendt, at vi i ultimo 2014 skiftede udbudsstrategi fra et stort udbud til fire mindre udbud - nemlig udbuddet vedrørende flytning af veje, fortove og cykelstier, udbuddene vedrørende transportsystemet samt letbanevognene og til sidst operatøropgaven.

Dette, fordi der ikke i markedet var interesse for at byde på Odense Letbane, hvis der var tale om én stor udbudspakke. Allerede dengang gjorde vi det også klart, at det ville medføre flere medarbejdere hos Odense Letbane som bygherre til at varetage arbejdet med at få de store entreprenører fra ind- og udland til at arbejde godt sammen.

Samtidig får vi færre udgifter til entreprenørerne, fordi de ikke skal forestå koordineringsarbejdet, og vi skærer også ned på antallet af rådgivere. Samlet set er det totale anlægsbudget uændret.

Af Mogens Hagelskær, adm. direktør, Odense Letbane P/S

Korrekt info om letbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce