Kom op af starthullerne

Arkivfoto.

Kom op af starthullerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Ifølge FAA-artiklen den 10. august har Energistyrelsens Henrik Kjær ingen forklaring på, hvorfor der ikke kommer ansøgninger til bredbåndspuljen fra Langeland.

Forklaringen har jeg:

- Knap en tredjedel af øens borgere er 65+. Mange af dem mener ikke - især pga. af usikkerhed og manglende viden - at have brug for digital teknologi.

- Langeland kommune gør stort set ingenting for at informere borgerne, og kommunen går heller i klinch med internet- og mobiloperatørerne for at forbedre dækningen på øen.

- I den aktuelle bredbåndspulje er egenbetalingen 4000 kroner - plus betaling for udstyret i hjemmet. Den høje pris skræmmer borgerne væk.

Jeg har også en løsning:

Langeland kommune skal hurtigst muligt komme op af starthullerne, informere borgerne og tage initiativer, der forbedrer dækningen. Lige en opgave for en erfaren bredbåndskoordinator, som ikke nødvendigvis skal være kommunalt ansat til en høj løn. Gør som Guldborgsund kommune.

Faktuelt dækker et fast trådløst bredbånd allerede store dele af Langeland, og aktiveres mobilens wifi opkaldsfunktion, er der fuld mobildækning i hjemmet. Begge muligheder bruges desværre af alt for få borgere, så her venter en stor informations-opgave.

Kom op af starthullerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce