Klokkeklar politik

Lars Chr. Lilleholt

Klokkeklar politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

valgtemaer

af Lars Chr. Lilleholt

MF (V), Kirkegaards Allé 33, Odense C

Valgets vigtigste temaer er en fortsættelse af skattestoppet, god og fleksibel offentlig service, en ambitiøs jobplan, fortsat fast og fair udlændingepolitik, gennemførelse af klimaplanen og økonomisk ansvarlighed.

Regeringens økonomiske politik er klokkeklar. Skattestoppet har givet alle danskere vished og tryghed for, at der ikke kommer skjulte skattestigninger i ly af natten, som vi oplevede det op gennem 90'erne. Og med den nye skatteaftale sænkes skatten på arbejde yderligere - uden at det går ud over velfærden.

Økonomien er helt i top. Og der er økonomi til at sikre, at der også i fremtiden er råd til en god og fleksibel offentlig service og velfærd, der sikrer vores børn, unge, ældre og syge ordentlige forhold.

Socialdemokraterne angriber regeringens velfærdspolitik, men det er ren skræmmekampagne. Fakta er, at der i 2007 tilføres 35 mia. kr. mere til velfærd, end da Socialdemokraterne tabte regeringsmagten i 2001. Pengene går til offentlige kerneområder som sygehuse, ældrepleje og børnepasning.

Og med regeringens kvalitetsreform er Danmark også klar til at møde fremtidens udfordringer og rette op, hvor der er behov for en ekstra indsats f.eks. på sundhedsområdet.

Jeg er overbevist om, at vælgerne ikke falder for Helle Thornings skræmmekampagne mod regeringen og Socialdemokraternes løfter om guld og grønne skove. For hvis man skal opnå troværdighed i politik, kræver det ansvarlighed. Og Socialdemokraternes velfærdspolitik bygger på ren overbudspolitik.

Også klima- og energipolitik står højt på Venstres dagsorden. Med regeringens ambitiøse udspil til en dansk energipolitik med en fordobling af den vedvarende energi frem mod 2025 og en massiv indsprøjtning til energiforskningen er jeg sikker på, at Danmark forbliver i den grønne førertrøje.

Venstre og De Konservative har nu siddet i regering i seks år. Mange gode resultater er nået, men vi kan gøre det endnu bedre.

Derimod er det usikkert at overlade ansvaret til Socialdemokraterne og Helle Thorning-Schmidt. For hvad vil de, og hvor er det, at de kan gøre det bedre end regeringen?

Det sikreste for at fortsætte en afbalanceret udvikling af vores velfærdssamfund uden at sætte økonomien over styr eller kræve flere penge op hos borgerne, er at genvælge VK-regeringen.

Klokkeklar politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce