Klapjagt på Lars Løkke. Journalister finder kun små hår i suppen


Klapjagt på Lars Løkke. Journalister finder kun små hår i suppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Hetz: Klapjagten fortsætter med den nye sag om kvotekonger, hvor journalisternes påstand er, at regeringens fiskeripolitik bestemmes af Lars Løkke Rasmussens bekendtskab med de såkaldte kvotekonger. Ligeledes forsøger man at besudle kvotekongernes støtte til den såkaldte Løkke-fond, der hjælper udsatte drenge ud af deres dårlige liv, og kæder også dette forhold sammen med regeringens politik. Det er grove beskyldninger, som hvis vi dødelige blev udsat for det måske kunne medføre injuriesager.

Når man gennemgår de forskellige sager, journalisterne har anvendt i klapjagten på statsministeren kommer man frem til følgende resultater: Da han var sundhedsminister i VK-regeringen, beskyldte man regeringen for at overbetale privathospitalerne, der hjalp til med at nedbringe de groteske ventelister den socialdemokratisk ledede regering efterlod til VK-regeringen. Undervejs som amtsborgmester havde han taget enkelte øl fra hotellets køleskab uden at afregne dem, det var forkert. Som statsminister i den nye VK-regering var han medlem af en international organisation i Sydkorea, hvortil han rejste på første klasse til stor opstandelse blandt journalisterne - til trods for, at rejserne var godkendt i organisationens bestyrelse, hvilket dog først kom frem dagen efter kommunevalget i 2013 og kostede den daværende udviklingsminister Chr. Friis Bach jobbet, fordi hans ministerium havde holdt oplysningerne om bestyrelsens godkendelse tilbage. Og så syndfloden om de 25 habitter, Lars Løkke Rasmussen var blevet bevilget op til valget. Nu undlod journalisterne behændigt at oplyse den undrende offentlighed om, at habitterne var betalt af Venstres medlemmer - altså ikke en sag, der vedrørte skatteborgerne.

Endelig bør nævnes sagen om Lars Løkke Rasmussens rejse til Sydamerika sammen med datteren, hvor han var alt for længe om at afregne hendes del af rejsen. Denne sag kan sammen med de øl, han tog fra køleskabet, koges ned til de hår i suppen, journalisterne fandt gennem deres årelange klapjagt på Lars Løkke Rasmussen, hvis største brøde består i, at han ikke er valgt af Rød Stue.

Hvorfor tror journalisterne, vi dødelige er så dumme og naive, at vi ikke kan gennemskue deres klapjagt?

Klapjagt på Lars Løkke. Journalister finder kun små hår i suppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce