Kig hellere på børnechecken


Kig hellere på børnechecken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LEVEVILKÅR: Der dukker jævnligt sager op i pressen, som mange har kendt til længe, men som pludselig får politikernes bevågenhed. Nu sidst om mange pensionisters ringe vilkår, f.eks. ægteparret på Midtfyn. Her mener jeg, at der må være en fejl i oplysningerne om, at manden er i gruppen "andre", der ifølge avisen giver mindre tillæg. Ifølge officielle kilder omfatter gruppen "andre" pensionister gift med ikkepensionister hvor tillægget skulle være 4868 kr. Men sagen er behandlet efter loven, og så må det jo være loven, der er noget galt med.

Lotte Bundsgaard udtaler: Aldrig før har vi været så rige i dette land, og så oplever vi alligevel en familie leve på dette niveau. Hun ser gerne på sagen, selv om kommunen har handlet efter bogen. Kig hellere på loven.

Når man ser lidt højere op på indkomstskalaen f.eks. folk med indkomster på 5-600.000 eller en million og med et par børn, stor villa, et par biler og måske sommerhus, så er det jo rart med enbørnecheckskattefrit fire gange om året, som et meget kendt folketingsmedlem udtalte om dette spørgsmål. Der skal ikke være forskel på børns vilkår uanset forældreindkomst. En besynderlig indstilling. En minister udtalte på samme spørgsmål, at det ikke så meget er et spørgsmål om penge, men mest en skatteteknisk opfindelse i forbindelse med en reform af en art.

Jeg ved godt, at de måske betaler rigeligt i skat, men det er ikke rimeligt, at alle med børn uanset indtægt får samme beløb på en børnecheck. Kig hellere på det, Lotte.

Kig hellere på børnechecken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce