Kerteminde: Fællesspisning på plejehjem aflyst
Af: Helle Nordström heno@fyens.dk 

Kerteminde: Det bliver kun i Fjordens Folkehus på Regnar Langesvej, at der i Kerteminde Kommune bliver fællesspisning i forbindelse med den landsdækkende kampagne "Danmark spiser sammen" i uge 17.

Ældrerådet og Ældre Sagen forsøgte ellers med at invitere til fællesspisning på de tre store plejecentre i kommunen. Men da sidste frist for at tilmelde sig udløb den 18. april var der kommet alt for få tilmeldinger, og de tre fællesspisninger er derfor aflyste.

- Det var et forsøg, vi gjorde. Det faldt desværre ikke så heldigt ud. Men det skal ikke af holde os fra at prøve en anden gang igen, siger Jacob Dauerhøj, formand for Ældre Sagen i Kerteminde.

- Men vi vil gerne fællesspisning, og vi har bestemt ikke mistet modet. Vi skal bare finde den rigtige form, som får folk til at få lyst til at deltage.

Heldigvis er der altid god opbakning i Fjordens Folkehus, og det forventes der også at blive til fællesspsisningen på søndag den 23. april, hvor arrangementet begynder med eftermiddagskaffe. (ström)