Julens betydning for hver enkelt og for vores liv


Julens betydning for hver enkelt og for vores liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Aksel Knudsen, Strandgårdsvej 24, Bro Strand, Bro Mark, Brenderup.

ADVENTHILSEN: Ja, så kom den tid, vi ventet så længe Julen står for døren. Og vi skal alle til at tænke over julens betydning for den enkelte og for vores liv. Den har bud til os alle om at tage mod Jesusbarnet ikke kun som en køn "myte" eller sagn, men som vores personlige Frelser.

December bringer os kulde og blæst,men også den dejlige julefest.Husene summer af travlhed og flid, ja, fuld af forventning er adventstid.

Se, børneøjne af glæde får glans, og sammen vi binder vor adventskrans.Glemt for en stund er al ufred og strid,Ja, fuld af forventning er adventstid.

De fire Lysvers:

Det første lys er Ordet, talt af Gud,det skabte liv, hvor alt var øde,med fuglesang, med blomster dersprang ud, med glæde over markens grøde.

Det andet lys blev tændt i Betlehem.Guds dreng steg ned fra Himlens højeog delte jorden med os som sit hjemmed al dens fryd og al dens møje.

Det tredje lys har intet øje set,det lyser gennem hjertesorgenog melder, det umulige er sket,det tredje lys er påskemorgen.

Det fjerde lys har ild fra alle tre,en pinseglød i vores hjerte,så vi for dem, der intet lys kan se,kan tænde kun en lille kerte.

Med disse vers vil jeg gerne ønske jer en glædelig adventstid.

Julens Budskab er:Jesus Kristus er født!

"Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: I dag er der født jer en Frelser i Davids by; han er Kristus Herren. Og dette er tegnet, I får: I skal finde et barn, som er svøbt og ligger i en krybbe."

Glædelig jul og velsignet nytår.

Send denne hilsen videre så den må skabe julefred i flere hjerter.

Julens betydning for hver enkelt og for vores liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce