Jespersen jager Jelved


Jespersen jager Jelved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SR-SAMARBEJDE: Marianne Jelved mener, at forudsætningen for et kommende S-R- regeringssamarbejde er, at den danske lovgivning lever op til menneskerettighedskonventionerne.

Det er Karen Jespersen S tilsyneladende ikke enig i. Hun mener tværtimod, at Jelved bør revurdere sin holdning i netop dette spørgsmål. Det kommer Jelved ikke til, da netop menneskerettighederne for os radikale er essentielle i bestræbelserne på at etablere et internationalt retssamfund.

Det er yderst problematisk, at en fremtrædende oppositionspolitiker på denne måde går Dansk Folkepartis ærinde og sår tvivl om et slagkraftigt regeringsalternativ. Så var det bedre, om Karen Jespersen tonede rent flag og meldte sig under fanerne hos Pia Kjærsgaard. De politiske udmeldinger fra Karen Jespersen passer vist bedre i den sammenhæng.

Socialdemokraterne tilsluttede sig opstramningerne i udlændingeloven, men de stramninger, der har vist sig at være i strid med menneskerettighedskonventionerne, skal naturligvis ændres, hvis det er muligt at få flertal for det. Det har Socialdemokraternes ledelse heldigvis også erkendt, om end det ville være klædeligt, hvis den socialdemokratiske ledelse offentligt undsagde Karen Jespersen i netop dette spørgsmål.

Hvis en ophævelse af 24 års reglen (den var et af problemerne) så får nogle uheldige konsekvenser, må der findes en anden løsning på problemet med eksempelvis tvangsægteskaber (de var årsagen til indførelsen af 24 års reglen) ,som naturligvis også skal bekæmpes.

S og R er et yderst slagkraftigt alternativ til den nuværende regering, og jeg er sikker på, det nok skal lykkes at blive enige i menneskerettighedsspørgsmålene - med eller uden Karen Jespersen!

Jespersen jager Jelved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce