Jens Otto Dalhøj: Nu må det stoppe


Jens Otto Dalhøj: Nu må det stoppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jens Otto Dalhøj fra Liberal Alliance, Rugbjerg 24, Bogense
Billede
Debat. 

I valgkampen blev der drøftet frivillighed. Alle svarede NEJ til, at frivillige må overtage ansattes arbejde.

Skal ansatte så konkurrere med det frivillige arbejde. Svaret må entydigt også blive et NEJ. Alligevel sker det i Nordfyns kommune. I Ugeavisen Nordfyn fra uge 9 er der 2 eksempler på, at en af kommunens institutioner konkurrerer med frivilligheden. Biblioteket arrangerer foredrag med Sepp Piontek og får gratis spalteplads under Kommuneinformation i uge 8 og 9. Samtidig kan man læse, at Bårdesø Forsamlingshus har haft et tilsvarende arrangement med Sepp Piontek.

I samme ugeavis kan vi se, at biblioteket i Otterup arrangerer strikkecafe og har gratis annonceplads under kommuneinformation. I Bogense mødes op til 30 i Borgerhuset i frivillighedens tegn og strikker, ligesom op til 25 damer strikker hver anden tirsdag, hvor en forretning lægger hus til.

Der er såmænd ikke noget nyt i ovenstående. Alle, der har deltaget i de senere års budgetforhandlinger i kommunalbestyrelsen, er bekendt med, at jeg på vegne af Liberal Alliance har frembragt denne problemstilling.

Der skal således opfordres til, at Nordfyns kommune ikke konkurrerer med det frivillige foreningsarbejde og aftenskolernes virke, men i stedet støtter op om frivilliges arbejde. Det er ikke nok, at man i ord lovpriser det frivillige arbejde - der skal også sættes handling bag.

Jens Otto Dalhøj: Nu må det stoppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce