Jagtvej-kvarteret. For mange biler om for lidt plads


Jagtvej-kvarteret. For mange biler om for lidt plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Finn Stendal Pedersen, H.C. Andersens Gade 14, Odense
Picasa
Debat. 

Rådmand Jane Jegind har venligt besvaret en henvendelse fra mig og meddelt, at hun ikke ønsker at ændre i principperne for de parkeringsbestemmelser, der nu er fastsat for Jagtvejkvarteret og andre bynære området i Odense.

De fastsætter, at der i dagtimerne på hverdage fra 9 til 20, lørdage dog 9 til 16, kun må parkeres af indehavere af en beboer- eller erhvervslicens, hvis det er over en time. En beboerlicens bør rettelig hedde en bilejerlicens, og den giver adgang til gratis parkering i kvarteret, hvis man ellers kan finde en ledig plads. Alle andre, beboere uden bil, gæster, håndværkere og pendlere, henvises til to betalingsparkeringspladser i kvarteret.

Samtidig modtog borgerne i kvarteret en skrivelse fra By- og Kulturforvaltningen med en række tal vedrørende baggrunden for parkeringsplanen, som ikke kunne fremlægges på mødet med borgerne 2. oktober. Tallene dokumenterer til fulde, at parkeringsplads er en sparsom ressource i Jagtvejskvarteret.

I kvarteret er der 1637 husstande, heraf de 744 med bil, og 121 af disse har mere end én bil. Der kan udstedes 417 erhvervslicenser.

På de offentlige veje i kvarteret indrettes 600 parkeringspladser, og på de to betalingsparkeringspladser bliver der 155 pladser.

De 893 husstande uden bil er henvist til de to parkeringsbetalingspladser sammen med de mindst 121 biler, der ikke får beboerlicens og alle andre med ærinde i kvarteret.

Der er simpelthen for mange biler om for lidt plads, det har der været i mange år, og det kan man ikke regulere sig ud af.

Det eneste rimelige er at indføre betalingsparkering også på de 600 parkeringspladser på offentlig vej. Så skabes lige vilkår for alle borgere.

Jagtvej-kvarteret. For mange biler om for lidt plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce