Ingen politisk heksejagt

Hans Kristian Skibby

Ingen politisk heksejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TORTUR: Regeringen har vildledt Folketinget om tortur af Taleban- og al-Qaedafanger i en sådan grad, at det bør koste regeringen livet.

Sådan var den automatiske telefonsvarer indstillet hos SF og Enhedslisten, hvor Søvndal og Aaen i tospand farede i pressen efter at have læst Politikens artikel om mulig tortur imod fanger i en amerikansk fangelejr i Kandahar, Afghanistan.

Nu er der ikke noget nyt i, at SF og Enhedslisten ønsker et regeringsskifte. Det ville da også være underligt, hvis vi pludselig skulleopleve dem forsvare det nuværendeVOK flertal på Christiansborg.

Men netop i denne sag, så skal jeg da love for, at det tunge politiske skytsblev kørt i stilling. Således er såvel Søvndal og Aaen citeret for, atden danske grundlov skal ændres, såfremt regeringen ikke falder, og ligeledes sender deen klage til Folketingets præsidium over, atet folketingsflertal ikke sådan uden videre agter at danse efter socialisternes pibe - og på det foreliggende grundlagiværksætte en uvildig undersøgelse.

Lad mig slå fast, at DF på ingen måde holder hånden over regeringen, men vi medvirker altså heller ikke tilpolitisk heksejagt. Forsvarsministeren har jo allerede tilkendegivet, atforsvarets auditørkorpsundersøger sagen igen.

Ligeledes er det værd at understrege, at de anførte dokumenter fra den amerikanske organisation ACLU's hjemmeside, som Søvndals og Aaens kritik henviser til, først blev offentliggjort i december 2006. Derfor kan de ganske logisk set ikke have haft indflydelse på, hvorvidt Danmark i foråret 2002 kunne overlade fanger på betryggende vis til amerikanske styrker i Afghanistan.

Nu afventervi fra DF ennærmereredegørelse fra forsvarsministeren, men allerede nu kan vi konstatere, at SF og Enhedslistener fløjtendeligeglade med, hvad der reelt er op og ned i denne sag. Det eneste, som de har som nytårsforsæt, er en ny regering, hvor Søvndal passende kunne bliveminister for forsvarets 22.000 ansatte.

Ingen politisk heksejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce