Ingen modsætninger


Ingen modsætninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pesticider

Dan Jørgensen (S) kritiserer Venstres medlemmer af Europa-Parlamentet for at have forsøgt at udvande EU’s pesticidlovgivning. Hertil er blot at sige, at det eneste, der er udvandet, tilsyneladende er Dan Jørgensens hukommelse.

Det, Venstres medlemmer i følge Niels Busk (Venstres nuværende medlem af parlamentet) gjorde, var at støtte det kompromisforslag, der ville have givet mulighed for at tage et skridt fremad på miljøområdet. I disse bestræbelser sad socialdemokraterne på hænderne og valgte så efterfølgende at pege fingre, fordi forslaget ikke var vidtgående nok.

Dan Jørgensen benytter også lejligheden til at anklage Venstre for at sætte hensynet til landbrug og kemikalieindustri over miljø og klima. En forudsigelig kritik, der - lige så forudsigeligt - er blottet for realiteter.

Venstre sætter ikke landbrug før miljø. Men det er helt korrekt, at vi ikke ser de to som hinandens modsætninger.

Med det nye vedtagne pesticidforslag, som regulerer både håndtering og brug af udstyr og godkendelse af nye pesticider, er der taget et vigtigt skridt, der højner sikkerheden ved anvendelse af pesticider i hele EU. Der var også elementer i forslaget, jeg gerne havde set anderledes.Men Dan Jørgensen, lad os nu glæde os over fremskridtene, der på en række områder bringer de andre lande på højde med Danmark og sikrer os mod konkurrenceforvridning.

Ingen modsætninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce