Ingen kommunal opgave


Ingen kommunal opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ramadanen

Så kom ramadanen til Odense, eller rettere dens afslutning, som skal fejres her i Odense.

Det lyder umiddelbart rigtig hyggeligt og meget kulturelt, når man læser om det på Odense Kommunes hjemmeside, og man bliver helt overrasket over, at man inviteres til at deltage i festen. Men nærmere læsning afslører, at det er integrationsrådet, som står som arrangør, og at hele herligheden får økonomisk støtte fra Odense Kommune.

Jeg havde den opfattelse, at det var integrationsrådets opgave at integrere mennesker med anden etnisk baggrund i vores samfund og hjælpe dem til rette her. Men nu kan jeg så forstå, at integrationsrådet ikke alene sørger for at fastholde muslimer i deres egen kultur, de bruger også kommunens penge til det, og yderligere har de fravalgt at lave lignende tiltag for andre etniske grupper.

Vi skal i Odense overhovedet ikke lave eller bruge penge på andre fester end dem, vi har i vores egen kultur, og så ville det være rigtigt af integrationsrådet at invitere alle med anden etnisk baggrund med, så de kan lære om vores kultur. Det er trods alt ikke en kommunal opgave at integrere odenseanerne i ramadanen, og det er slet ikke noget at være stolt over.

Ingen kommunal opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce