Ikke til at finde sig i


Ikke til at finde sig i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Erik DagøGrønnegade 40, Troense

ISLAM: Efter Murens fald forudså og skrev jeg, at efter kommunismens, fascismens og nazismenes forbrydelser og krige ville der komme et opgør med den sidste store isme: den verdensideologiske islamisme. I dag er det tydeligt for enhver.

Gorbatjov har afsløret et tilbud fra Irans ayatollah under kommunismens kollaps, om at Rusland burde overtage "den stærkest sammenhængende ideologiske bevægelse i verden, islam", for at udfylde det ideologiske tomrum. Da Rusland takkede nej, kom krigene i Tjetenien, Dagestan og Kaukasus. De radikale islamiske grupper opfattede den ny geopolitiske virkelighed efter den kolde krig som et tegn på deres succes. Russerne finder, at det minder meget om bolchevikkernes forbryderiske kup i 1917. "Derfor skal den islamiske terrorisme knuses, før den knuser os", siger russerne!

Der er en milliard muslimer i verden i et bælte fra Vestafrika over Mellemøsten til Rusland, Kina og Indien. Alle muslimske lande er underudviklede og afhængige af Vesten, som er et produkt af arbejsomhed, ansvarlighed, udvikling, tolerance og frihed. Derfor hader de os vantro og vores systemer, men de vil gerne have vores vestand! Herboende "gode muslimer" anslår, at cirka 10 procent af de 20 millioner muslimer i EU (200.000 i Danmark)er yderliggående fundamentalister. Hvor farlige de kan være, ved vi nu!

Bortset fra de politikere ogden personkreds, der vil detteher, må selv de svagest funderede kunne se, at der umuligt kan være tale om "en udvikling, som vi må finde os i."

Ikke til at finde sig i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce