Hvorfor så arrogant?


Hvorfor så arrogant?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE SYGEHUS: Det er Fyns Amts politikere særdeles bekendt, at en arbejdsgruppe i Bogense gennem det seneste års tid har arbejdet på at finde nye anvendelsesmuligheder for bygningerne på Bogense Sygehus, som Fyns Amt har valgt at lukke pr. 1. juli 2002.

Vi har aldrig angrebet amtet for beslutningen om at lukke Bogense Sygehus som offentligt hospital. Vi har taget beslutningen til efterretning og efterfølgende arbejdet på at finde en konstruktiv løsning, som kunne være til gavn for hele Fyn. Amtets politikere har modtaget os pænt, men arrogant, de har været bedrevidende, det har de helt tydeligt vist os. Udover at de har lyttet (måske), har de intet ville foretage sig.

De havde besluttet sig for, at Bogense Sygehus skulle sendes i offentligt udbud, og det synes vi er helt fint. Udbudsforretningen skulle have været på amtsrådsmødet i juli 2001, men blev udskudt til efter sommerferien. Nu er vi i november, og intet er sket. Vi har ikke en gang fået muligheden for at købe sygehuset.

Den private arbejdsgruppe har flere gange rettet henvendelse til amtspolitikerne. Hvad har vi fået tilbage? "Vent nu lidt og se tiden an."

Arbejdsgruppem har over en længere periode haft en privat investor i spil - til køb af bygningerne Bogense Sygehus - men på intet tidspunkt har Fyns Amt vist vilje til at indgå i en seriøs forhandling.Man vil ikke fravige beslutningen om, at sygehuset skal i offentligt udbud.

Som jeg oplever det, er der en frygt blandt politikerne for at åbne forliget omkring sygehusstrukturen, for så må man nødvendigvis diskutere hele finansieringen igen, og vil ingen - inden valget !

For Bogense Kommune betyder sygehuset et antal arbejdspladser i størrelsesordenen af 65 plus det løse - de er vigtige for en lille kommune. Men nu skal vi måske bare henvende os til andre kasser i Fyns Amt, så kan vi måske få støtte til udvikling og etablering af nye arbejdspladser ?

Vi har nu i mere end et år forsøgt at komme i en konstruktiv dialog med amtspolitikerne om en fornuftig løsning. Det har været muligt for lang tid siden at finde en løsning. Vi har en investor, som er parat til at investere i bygningerne og omdanne dem til et privathospital og sundhedscenter i et godt og konstruktivt samarbejde med Bogense Kommune.

Hvorfor jeres arrogante og afvisende holdning? Er det fordi, I kan få en bedre pris hos Udlændingestyrelsen og således omdanne Bogense Sygehus til et asylcenter. Er det en måde at negligere private menneskers indsats på ?

Hvorfor så arrogant?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce