Hvor er ældrevenligheden?


Hvor er ældrevenligheden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

servicebusser

Hvor må det være vidunderligt for ægteparret på Sprogøvej at have S 5 kørende forbi 16 gange om dagen. Vi er stadig mange her i Kragsbjergkvarteret, der savner S 5 i vores nærhed og morer os så sandelig ikke over at være alene i servicebus 5, som ikke mere går til Rosengårdscentret med apotek, posthus og banker.

Vi morer os absolut ikke over Lars Oksbjerre og Steen Møller, der kan finde på at lade S 5 m.fl. passere skole, køreskole og park, hvor ingen står på. Endvidere kører den på Ørbækvej forbi alle kolonihaverne, fodboldbanerne osv.

Selvfølgelig er bussen tom, da der ingen mennesker bor der.

Vi i hele vort kvarter beder meget om igen at få S 5 til at holde ved lilla indgang, så vi dog kan komme på apoteket og i bank. S 5 eller anden servicebus kunne køre ad Lisesmindevej, så den ikke skulle passere runddelen, hvor heller ingen står på.

I den nye køreplan håber vi rigtig mange, at der stadig er servicebusser, så vi og vores rollator stadig kan klare os selv.

Hvor er ældrevenligheden blevet af?

Efter nytår håber jeg, man holder op med at more sig over tomme S-busser. De skulle gerne være fyldt med glade gamle, ældre odenseanere.

Hvor er ældrevenligheden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce