Hvem skades mest?


Hvem skades mest?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

prostitution

Elise Rasmussen, Radikal Ungdom, mener, at prostitution i feminismens navn stemples som kvindeundertrykkelse - jeg mener ja, det er det mest kvindeundertrykkende et samfund kan byde kvinder - og det, uanset hvilken isme du vælger at bruge.

Der findes ikke det erhverv i Danmark, hvortil staten afsætter i millionvis af kroner år efter år for at mindske skader, foretager en forebyggende indsats og iværksætte sociale tiltag som en vej ud igen - kun når det gælder prostitution, sættes hele dette sociale hjælpeapparat i gang til det, og du kalder det et arbejde som alle andre. Der må være en grund til, at det samme ikke sker for os, som vælger at arbejde som socialrådgivere og f.eks. jurister.

Hvem er det så, du mener, at Arbejdstilsynet skal acceptere værende i prostitution uden at tage skade? Ikke kvinden, hvis livsskrammer kun kan dulmes med stoffer til en gennemsnitspris af 1000 kr. daglig - for hendes historie er velkendt af os alle, og her bruges andre millioner af kroner til stoffri behandling.

Det Radikale Venstre foreslår et forbud mod køb af den handlede kvinde i indignation over, at kyniske menneskehandlere spinder guld på danske mænds behov for et varieret udbud af kvinder til prostitution.

Vi kalder os humane og rystes over at erfare, at mennesker handles som kvæg - så hende skal det heller ikke være, hvem så?

Elise Rasmussen fortæl mig så, hvem du tror, prostitution skader mindst?

Hvem skades mest?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce